Åbningstider: 

åbent de første to weekender i hver måned fra 12-16.00, hvor man er meget velkommen! se evt aktuelle åbningstider på døren

...og hvis jeg er der kan man da altid lige kigge ind, hvis døren er åben- så er kaffen nok klar :)

Opening hours : the first two weekends in every month 12-16 and just call if its closed. if the door is open , then the coffee is probably ready;) and you are welcome.

gade & nummer: 
Rørholmsgade 2 B email: moony.rinds@gmail.com

Gallery Lowlands


Gallery Lowlands er et lille nyt bredtfavnende galleri i kunstnergaden kendetegnet af små udsøgte udstillinger-og højt til loftet;) Der vil ofte være værker af forskellige andre kunstnere -ved siden af arbejder af egne arbejder, eller som spændende seperatudstillinger. At der med tiden vil komme især hollandske gæstekunstnere hertil er fordi jeg har boet mange år i Holland og lige er kommet tilbage til København. Deraf også navnet på galleriet: Low.Lands; mine to elskede lave lande. Selv arbejder jeg for det meste figurativt, med malerier og tegninger, skulpturer og lerarbejder. AKTUELT ! UDSTILLING NU: Velkommen til Fernisering 01.07 12-17 på den skønne egensindige verden i blæk og akvarel af kunstneren Camilla Bengtsson.

det gælder om at holde balancen..
også når man er forelsket..
som en ballerina med elefantfødder..
Moony galleriet

her nogen Moonys,-det er sådan nogen tegninger jeg laver fra 2006 af, en finurlig familie der har fået sig et helt eget liv, mange genkender en følelse eller en situation i dem. De er rigtig gode som gaver da man nemt kan finde en der passer til lige netop den person og anledning man står og har brug for..og har det sjovt medens man vælger :)
http://www.tinerinds.com/

Fantasy Keyholder
Afternoon
Lionfish with kiddo
The Ring
Mød Kunstneren Camilla Bengtsson
VELKOMMEN

VELKOMMEN til fernisering 02.07 12-17 og mød kunstneren selv: Camilla Bengtsson og mød hendes egensindige og fabulerende verden.

"I hendes kunstneriske udtryk arbejdes der med det underbevidste. Der hvor det ydre og indre mødes. Der hvor sindet selv former sin virkelighed, så udtrykket og motivet er genkendeligt, men kommer ud med snirklede, eventyrlige, bøjede og rummelige former.

Eventyret ligger lige om hjørnet. Det kommer til udtryk i alle detaljerne og i stregernes organiske former. Det magiske, det fantastiske, det åndelige, det flerdimensionelle, er muligt og det findes. Lige her midt i hverdagen og verdens hang til drama og ondskab.

blæktegningerne fortæller om Camillas sindelag, om den måde hun anskuer og mærker verden på. Der lægges ikke skjul på at glæden, smilet og overraskelsen, er både motivation og mission for hende i hendes værker. De fortæller også om det fantastiske i det enkle, om længslen, om håbet og om troen på det gode"